Άγριο ξύλο μεταξύ αδερφών για τα μάτια μιας γυναίκας...

elas-lyste.blogspot

Άγριο ξύλο μεταξύ αδερφών για τα μάτια μιας γυναίκας...

Σε ρινγκ μετέτρεψε δρόμο της Λαμίας μία οικογένεια αθίγγανων, το απόγευμα.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 16:00, όταν οι περίοικοι της οδού Μιαούλη πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους ακούγοντας φωνές και φασαρία.

Οι αθίγγανοι είχαν επιδοθεί σε άγριο ξύλο μεταξύ τους. Όταν μάλιστα ο ένας από αυτούς τράβηξε μαχαίρι απειλώντας τους πάντες, τηλεφώνησαν στην αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο.

Με τον ερχομό των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. οι εμπλεκόμενοι σκόρπισαν και τα πράγματα για λίγο ηρέμησαν. Όταν όμως οι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν, ο ένας από τα αδέλφια που είχε φύγει επανήλθε με το μαχαίρι και ξεκίνησε δεύτερος γύρος.

«Τρομάξαμε. Νομίσαμε ότι θα γίνει φονικό μπροστά στα μάτια μας...», είπε στο LamiaReport, ένας από τους γείτονες, που είδε όλο το σκηνικό από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου.

Ευτυχώς η επέμβαση των αστυνομικών ήταν και πάλι άμεση, με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα. Αυτή τη φορά οι αστυνομικοί καταδίωξαν και συνέλαβαν ένας από τους αθίγγανους που, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε το μαχαίρι και απειλούσε.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον δράστη και αφού του πέρασαν χειροπέδες, τον οδήγησαν στο αστυνομικό μέγαρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άγριος καβγάς έγινε μεταξύ δυο αδελφών για τα μάτια μιας γυναίκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η γειτονιά «σηκώνεται στο πόδι» από τους καβγάδες της συγκεκριμένης οικογένειας.

Πηγή ➤ zougla

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου