Πολλά προβλήματα από τους ισχυρούς ανέμους στη Θεσσαλονίκη.

elas-lyste_blogspot

Αρκετά προβλήματα σημειώθηκαν από τον ισχυρό άνεμο που πνέει από το πρωί στο νομό Θεσσαλονίκης.

Η Πυροσβεστική  χρειάστηκε να επέμβει σε πενήντα περιπτώσεις για κοπές δέντρων και σε δέκα περιπτώσεις αποκόλλησης ταμπελών, στεγάστρων και τεντών. Όπως έγινε γνωστό, από τις πτώσεις δένδρων σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές σε οχήματα.

Εξάλλου, σε αρκετές περιπτώσεις, χρειάστηκε και η επέμβαση της ΔΕΗ. Αντικείμενα και δένδρα έπεσαν πάνω σε ηλεκτροφόρα καλώδια και τα έκοψαν, ενώ έγειραν κολώνες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα ηλεκτροδότησης, σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης.

Τα κυριότερα προβλήματα εντοπίζονται στα ανατολικά και δυτικά του νομού. Συνεργεία της ΔΕΗ έχουν σπεύσει στις περιοχές και προσπαθούν να επιδιορθώσουν τις βλάβες.

Η Πυροσβεστική επενέβη, επίσης, για τρεις κοπές δένδρων στο Κιλκίς και για δύο κοπές δένδρων στην Πιερία.

Πηγή ➤ matrix24

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου