Άστραψε και βρόντηξε ο Κικίλιας, με ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.

elas-lyste.blogspot

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας την περασμένη Πέμπτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρεται το περιστατικό αυτό διαδραματίστηκε στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή Χαλκιδικής παρουσία δημοτικών αρχών και τοπικών βουλευτών, όταν γίνονταν οι συστάσεις μεταξύ των παρευρισκόμενων, όπου ένας αξιωματικός από την Πέλλα ρώτησε τον υπουργό γιατί επισκέφτηκε τη Χαλκιδική.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας ανέφερε χαρακτηριστικά πως «είναι εδώ με τρίμηνη απόσπαση για ενίσχυση της υπηρεσίας όμως δεν υπάρχει πλέον λόγος για αυτές τις μετακινήσεις καθώς η κατάσταση στις Σκουριές έχει εκτονωθεί».

Κάπου εκεί ο διάλογος άναψε και τότε ο Βασίλης Κικίλιας ζήτησε σε έντονο ύφος από τον αντιστράτηγο να αποχωρήσει από το γραφείο και όταν ο ανώτατος αξιώτικος της ΕΛΑΣ ρώτησε «γιατί» ο κ. Κικίλιας απάντησε «εσύ ξέρεις» με τον αντιστράτηγο να ανταπαντά πως «είστε προκατειλημμένος».

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Δημόσιας Τάξης ο συγκεκριμένος αξιωματικός χαρακτηρίζεται «προκλητικός», γι’ αυτό και του ζητήθηκε να αποχωρήσει.

Πηγή ➤ usay

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου