Άγριος ξυλοδαρμός στο Λιμάνι των Χανίων – Δύο άτομα στο Νοσοκομείο....

elas-lyste_blogspot

Δύο άτομα στο Νοσοκομείο Χανίων είναι το αποτέλεσμα άγριας συμπλοκής που σημειώθηκε μεταμεσονύχτιες ώρες στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων, μπροστά στα έκπληκτα μάτια καταστηματαρχών και του κόσμου που απολάμβανε την βόλτα του  τη νύχτα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο περιστατικό ενεπλάκησαν συνολικά τέσσερα άτομα, δύο Έλληνες και δύο υπήκοοι Πακιστάν.

Η αφορμή για τον καβγά δεν έχει διευκρινιστεί όμως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το επεισόδιο ήταν σοβαρό και οι τέσσερις «πρωταγωνιστές όργωσαν» ένα μεγάλο μέρος του λιμανιού ανταλλάσοντας μπουνιές και χτυπήματα.

Οι δύο Έλληνες κατέληξαν στο Νοσοκομείο Χανίων ενώ οι δύο Πακιστανοί κατάφεραν να διαφύγουν μόλις έφτασαν στο σημείο άντρες του λιμενικού και της αστυνομίας.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ όλο το βράδυ αστυνομικοί των ΤΑΕ «χτένιζα» το κέντρο της πόλης για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι δύο τραυματίες αναμένεται να λάβουν εξιτήριο από το Νοσοκομείο ενώ την προανάκριση για το επεισόδιο έχει αναλάβει η Λιμενική Αρχή Χανίων.

Πηγή ➤ Flashnews.gr




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου