elas-lyste_blogspot

Από δημοσίευση του Νίκου Καραδήμα στη σελίδα του στο Facebook.

Αναφανδόν αρκετοί συνάδελφοι αναρτούν τον πίνακα , που δημοσίευσε ημερήσια εφημερίδα, με τα ποσά που υποτίθεται θα επιστραφούν , με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ. Εκτός βεβαίως τήν λανθασμένη...


αποτύπωση των τιμών απ την εφημερίδα , εσφαλμένα αποδέχονται την ποσοστιαία αυτή μεταβολή, χάριν της ενημέρωσης!


Κατανοώ την προσπάθειά τους για την αμεσότητα που προσδίδει η ειδησιογραφία, αλλά ταυτόχρονα επιχειρούμε να κάνουμε κτήμα μας μια άδικη και συμπεφωνημένη "αποκατάσταση"


Δεν είμαι οπαδός του "όλα η τίποτα", αλλά πρόκειται για απόφαση ανωτάτου δικαστηρίου και οι αποφάσεις δεν εφαρμόζονται κατά το δοκούν και τμηματικά!


Πάρτε για παράδειγμα μια απόφαση μονομελούς. Ποιός είναι αυτός που θα την μετατρέψει απο εξάμηνη φυλάκιση σε τρίμηνη; Μόνο το ανώτερο δικαστήριο.

Στην προκειμένη περίπτωση η απόφαση είναι Τ ε λ ε σ ί δ ι κ η......

Πηγή ➤ policenet

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου