Μια φωτογραφία - ύμνος στη σχέση του Αεροπόρου με το αεροπλάνο του...

elas-lyste_blogspot

Ένα φιλί, ένα ευχαριστώ του Αεροπόρου προς την ιπτάμενη μηχανή που του έδωσε αμέτρητες χαρές, αγωνίες και την υπέρτατη αίσθηση της πτήσης πάνω από το Αιγαίο και τις εσχατιές της πατρίδας μας...

Στην ιστορία της αεροπορίας, οι φωτογραφίες που αιχμαλωτίζουν την ιδιαίτερη σχέση των Αεροπόρων με τα αεροσκάφη τους είναι αμέτρητες...

Όλες είναι ιδιαίτερες, όλες ενώνονται με ένα αόρατο νήμα... Από την εποχή των αδελφών Ράιτ μέχρι τη σύγχρονη εποχή η σχέση του Αεροπόρου με το αεροπλάνο είναι από τα λίγα στοιχεία που παρέμειναν και θα παραμείνουν αναλλοίωτα!

Η φωτογραφία από την πρόσφατη τελετή στην 117 ΠΜ της Ανδραβίδας, όπου η Πολεμική Αεροπορία γιόρτασε τα 40 χρόνια υπηρεσίας του θρυλικού αεροσκάφους F-4 Phantom στις τάξεις της, είναι ένα από αυτά ακριβώς τα στιγμιότυπα.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ!

Πηγή ➤ defenceline

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου