Τραγικό - Εντεκάχρονο παιδί με λευχαιμία ζει σε αυτοκίνητο στη Ρόδο – (Vid).

elas-lyste_blogspot

Σε ένα μικρό αυτοκίνητο στη Ρόδο, ζει το δικό της Γολγοθά, μια τετραμελής οικογένεια με δύο ανήλικα αγόρια.

Η άνεργη μητέρα δια μέσου της τηλεόρασης ΚΟΣΜΟΣ ζήτα την βοήθεια των πολιτών της Ρόδου, καθώς ο 11χρονος γιός της πάσχει από λευχαιμία και επιβάλλεται κάθε μήνα να ταξιδεύει στην Αθήνα για την απαιτουμένη θεραπεία.

Πρόκειται για μια ακόμη τραγική οικογενειακή ιστορία, αφού και ο πατέρας της οικογενείας έχει υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εργαστεί.

Εκτός των υπολοίπων, η οικογένεια δεν έχει χρήματα για να ενοικιάσει σπίτι, με αποτέλεσμα να διαμένουν στο αυτοκίνητό τους.

Δείτετο video ΕΔΩ.

Πηγή ➤ alertgr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου