Να λέγονται και αυτά "Τα συγχαρητήρια να δίνονται εκεί που ΠΡΕΠΕΙ"....

elas-lyste.blogspot

Διαβάσαμε σε διάφορα blog να δίνονται συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας που έλαβαν μέρος στην καταδίωξη που έγινε μετά την ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Στράτου την 01΄10-2014 σε επαρχιακούς και αγροτικούς δρόμους της περιοχής.

Φυσικό και επόμενο είναι να δοθούν συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους μας αλλά συγκεκριμένα δεν δόθηκαν στους δύο άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου οι οποίοι με κίνδυνο της ζωής τους εκτέλεσαν την αποστολή που ανέλαβαν και συνέλαβαν τους δύο αδίστακτους ένοπλους κακοποιούς.

Εστω και για ηθική και μόνον δικαίωση από το δικό μας blog και χωρίς να αναφέρουμε περισσότερα πρέπει να τονίζουμε αυτά τα γεγονότα συγκεκριμένα.



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου