"Κ. Πρωθυπουργ​έ, Ό,τι δεν λύνεται, κόβεται... " Ανοιχτή επιστολή αστυνομικών στον κ. Σαμαρά

elas-lyste.blogspot

Θα μπορούσε να την είχε γράψει και να τη στείλει ο οποιοσδήποτε Έλληνας. Θα μπορούσαμε νατην είχαμε γράψει κι εμείς και για το συγκεκριμένο λόγο, απλώς την προσυπογράφουμε...

"Το κυρίαρχο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο δυστυχώς και η κοινωνική πραγματικότητα είναι πλέον δύο διαφορετικοί  κόσμοι  στην πατρίδα μας , χωρίς σχεδόν καμία επαφή μεταξύ τους.

Όσο οι δύο αυτοί κόσμοι δεν επικοινωνούν δεν
πρόκειται να ορθοποδήσουμε.

Ποιος φταίει άραγε για αυτό ;

Δεν τους « αγγίζει» φαίνεται  η καθημερινή αγωνία , 6,3 εκατομμυρίων ελλήνων , να βρουν φαγητό … η εικόνα του γέροντα που ψάχνει στα σκουπίδια
Δεν κατανοούν γιατί φτάσαμε στο σημείο να τους  παρακαλάμε να « αγοράσουν» τα νησιά μας  , τα λιμάνια και τα αεροδρόμιά μας … να μας δώσουν δανεικά για να ζήσουμε .

Δεν φαίνεται να τους ενδιαφέρει ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε προορισμό Ναρκωτουρισμού και Σεξοτουρισμού και σε λίγο θα «θέλει » να στηριχτεί οικονομικά στον λευκό θάνατο και στην κατάπτωση των ηθών .
Δεν φαίνεται να τους απασχολεί ότι η  Ελλάδα  υφίσταται σημαντική αλλοίωση στο πληθυσμός της  από τους μετανάστες ( νόμιμους και παράνομους  ) , ότι το 2050 , μόνο το 60% θα ναι απόγονοι Ελλήνων . Σύμφωνα με τον δημογραφικό δείκτη της Ελλάδας, κάθε γενιά αποτελεί περίπου υποδιπλασιασμό της προηγουμένης.
Δεν πήραν το μήνυμα από το  40%  των Ελλήνων που απείχαν  από την  τελευταία εκλογική αναμέτρηση .

Δεν ξέρουν τι θα πει απόγνωση , απελπισία , αδιέξοδο , εγκλωβισμός …. τι θα πει να μην βλέπεις μέλλον …. για τα παιδιά σου .
Δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν μπορούν να « πατήσουν πόδι » , με τόσα πλεονεκτήματα που διαθέτει η πατρίδα μας , γεωστρατηγικά , γεωπολιτικά, πολιτισμό , ορυκτό πλούτο ,  ΑΟΖ κτλ

Δεν μπορούν να πείσουν τους νέους να  παραμείνουν στην Ελλάδα , τους Έλληνες εφοπλιστές να « βοηθήσουν » … να ελέγξουν την ανεργία
 Συνεχίζεται να ζείτε στην γυάλα που εσείς ζητάτε να σας φτιάξουν τα ΜΜΕ  , οι σύμβουλοι σας , το « σινάφι σας », τα κόλπα σας .

Συνεχίζεται , τον κοινωνικό υπνωτισμό με μεθόδους παραπλάνησης , απόσπασης της προσοχής , δόγματος του σοκ …
Συνεχίζεται τις «κοκορομαχίες » ποιος θα κερδίσει τις εντυπώσεις , ποιος θα πάρει την καλύτερη καμπίνα  σε ένα καράβι που βουλιάζει
Συνεχίζεται τις αντιπαλότητες ποιός έχει την καλύτερη συνταγή για την σωτηρία της Ελλάδας

Συνεχίζεται να ζείτε  … στον κόσμο σας

Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων κύριοι …. δείτε τους χιλιάδες πως επιβιώνουν , δείτε χαμηλότερα , δείτε … αυτούς που περιμένουν  από εσάς.

Καθίστε σε ένα τραπέζι , δεξιόστροφοι , αριστερόστροφοι και μεσαίοι . Παλιοί και νέοι , έμπειροι και ορεξάτοι και « χτυπήστε όλοι μαζί την γροθιά σας »

Έχετε την ίδια αγωνία , τον ίδιο σκοπό , την ίδια επιθυμία …. τον ίδιο αντίπαλο .

Σας ενώνει η ανάγκη να σώσετε την πατρίδα μας … σαν ενώνουν τα περισσότερα.

Κανείς πλέον δεν μπορεί να κυβερνήσει μόνος του αφού,  αν « χάσουμε » , θα φταίμε όλοι .

Όλοι μαζί θα νιώσετε μια απίστευτη δύναμη δίπλα σας , μια άνευ προηγουμένου  υποστήριξη , αυτή , ενός απίθανου λαού  , που υποφέρει σιωπηλά και καρτερικά
... και τότε να’ στε σίγουροι πως θα μας προσέξουν , θα μας νιώσουν , θα μας φοβηθούν …γιατί ξέρουν … γιατί θυμούνται .

Μόνο τότε μπορούμε να λύσουμε όλοι μαζί τον «γόρδιο δεσμό » , μόνο τότε μπορούμε – όλοι μαζί – να πάρουμε την ευθύνη – εάν χρειαστεί - να τον κόψουμε .

Μέχρι τότε , απλά , θα τους παρακαλάμε να μας δώσουν « ανάσες » , οξυγόνο … για να μην πεθάνουμε .
Τολμήστε την υπέρβαση , αναμετρηθείτε με την ιστορία .
Δείξτε ότι είστε πράγματι …. Ηγέτες ."

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

h.t.police100@gmail.com

Πηγή ➤ bloko.gr




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου