Νεκρός σε τροχαίο πρώην πολιτευτής της Χρυσής Αυγής...

elas-lyste.blogspot

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε, γύρω στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου, στην εθνική οδό στην Κλεισούρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 47χρονου πρώην πολιτευτής της Χρυσής Αυγής.


Σύμφωνα με το aerasnews.gr, νεκρός είναι ο Λεωνίδας Σταθόπουλος, το όχημα του οποίου εξετράπη της πορείας του όταν έχασε τον έλεγχό του, ενώ κινούταν με κατεύθυνση προς το Αντίρριο. με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει από πίσω διερχόμενο όχημα με κατεύθυνση προς Αγρίνιο.

Στο άλλο αυτοκίνητο επέβαινε τρία άτομα, μεταξύ τον οποίων ένας 16χρονος, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μία γυναίκα και ο ανήλικος έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, χωρίς, ωστόσο, να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.













Πηγή ➤ aerasnews.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου