1η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΡΙΝΟΥ ΖΑΜΠΑΤΗ

elas-lyste.blogspot

Η Τράπεζα Αίματος δημιουργήθηκε στη μνήμη του λιμενοφύλακα Μαρίνου Ζαμπάτη.
( https://www.facebook.com/MZbloodbank )

Η τράπεζα αίματος ΜΑΡΙΝΟΣ ΖΑΜΠΑΤΗΣ, θα λειτουργεί στο Νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ .
Όλοι οι Καταδρομείς ,Πεζοναύτες ,Αλεξιπτωτιστές ,ΟΥΚ , Μόνιμοι και Έφεδροι που μπορούν να δώσουν λίγο χρόνο απ τη ζωή τους για να σωθεί μια ζωή προσφέροντας μία φιάλη αίμα ας δηλώσουν συμμετοχή στα παρακάτω link για να καταφέρουμε μια άριστη οργανωτικά αιμοδοσία….

Οι συμμετέχοντες στην συγκεκριμένη τράπεζα θεμελιώνουν δικαίωμα άμεσης εξυπηρέτησης , σε περίπτωση ανάγκης, για τους ίδιους και για τις οικογένειές τους και η αντικατάσταση των φιαλών γίνεται στη συνεχεια ……

 Με τιμή και εκτίμηση προς κάθε εθελοντή αιμοδότη .

Πηγή ➤ https://www.facebook.com/events



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου