Διέρρηξε 12 αυτοκίνητα στο Ηράκλειο σε λίγες μέρες – Σύλληψη 28χρονου.

elas-lyste_blogspot

Ένα 28χρονο, ο οποίος φέρεται να διέπραξε 12 διαρρήξεις σε αυτοκίνητα στην πόλη του Ηρακλείου μέσα σε λίγες ημέρες, συνέλαβε η αστυνομία. Ο 28χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης την ώρα που έσπαγε το τζάμι οχήματος και αφαιρούσε από αυτό αντικείμενα.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευή πλοήγησης (gps), την οποία αναγνώρισε ένας από τους παθόντες καθώς και ένας φακός.

Από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 28χρονου, ο οποίος  από τις 4 έως και τις 25 Νοεμβρίου είχε διαπράξει 12 διαρρήξεις και κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου, αφαιρώντας χρήματα και διάφορα αντικείμενα, συνολικής αξίας 5.380 ευρώ, ενώ προκάλεσε και φθορές σε αυτά.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες ανάλογες κλοπές.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή ➤ candianews.

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου