Το Σάββατο 15 Νοε το 40ήμερο Μνημόσυνο των Πεζοναυτών…Παρουσία Α/ΓΕΣ!

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το 40ήμερο μνημόσυνο το Πεζοναυτών που έπεσαν στο καθήκον θα τελεστεί το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωσταντίνου στη πόλη του Βόλου !

Το 40ήμερο μνημόσυνο των Πεζοναυτών θα ξαναφέρει στη μνήμη μας τον χαμό των τριών  Κομάντος της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών που έπεσαν στο καθήκον και που θρηνεί για τον χαμό τους !

Την μνήμη των Πεζοναυτών θα τιμήσει η Ηγεσία του Στρατεύματος  με επικεφαλής τον Αρχηγό  του Γενικού Επιτελείου Αντιστράτηγο Χρίστο Μανωλά !


Ο πόνος των απλών ανθρώπων που  τίμησαν  την ημέρα της Κηδείας των Παλικαριών αναμένεται να οδηγήσει  τους πολίτες της Μαγνησίας που γνωρίζουν και νιώθουν το πόνο του συνάνθρωπό τους   ακόμη και στην σημερινή εποχή στα σκαλιά της Εκκλησίας  Του Αγίου Κωσταντίνου ,όπου μαζί με τους Ιερείς θα ενώσουν τις δεήσεις και θα παρακαλέσουν για την ανάπαυση των ψυχών των Παλικαριών !


Παρών  και ο Στρατιωτικός Ιερέας της Ταξιαρχίας των Πεζοναυτών που προσφέρει Θεάρεστο  έργο γυρνώντας και εμψυχώνοντας τα κομάντος  αλλά και τις οικογένειες που χτυπήθηκαν σκληρά απο τη Μοίρα !

Πηγή ➤ veteranos

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου