ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - Μπορούμε να βοηθήσουμε τον Γιάννη και την οικογενειά του

elas-lyste.blogspot

Ένα καθημερινό Γολγοθά βιώνει ο Γιάννης και η οικογένειά του, στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν σε δύσκολες συνθήκες, που καθορίζονται από τα προβλήματα υγείας, την ανεργία, τις σχολικές ανάγκες, το απλήρωτο νοίκι και τους λογαριασμούς που τρέχουν.

Ο Γιάννης, ένας γεροδεμένος άνδρας εκεί γύρω στα 40 δεν το βάζει κάτω. Με την ευγένεια που τον διακρίνει, το φιλότιμο και την καλοσύνη, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα, αλλά το μεροκάματο πλέον σπανίζει.

Προφανώς και δεν μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις. Η κόρη του, στα 15 είναι νεφροπαθής με ότι αυτό συνεπάγεται. Και τα δύο του αγοράκια είναι στα 12 και στα 15. Σχολικά βιβλία, ένδυση υπόδηση, φάρμακα, φαγητό και τα νοίκια να τρέχουν, πώς μπορεί να τα βγάλει πέρα;

Ήδη τον έχουν βάλει τρία ενοίκια από κάτω (και πάει για τέταρτο) και η υπομονή του ιδιοκτήτη φαίνεται να στερεύει, καθώς τρέχουν και οι λογαριασμοί νερού και ρεύματος. Τα χέρια του πιάνουν, οι ικανότητες δεν του λείπουν, ζητά μεροκάματα οπουδήποτε και για οτιδήποτε.

Καθαρίζει κήπους, κάνει μεταφορές, βάφει και εκτελεί προθύμως κάθε χειρωνακτική εργασία. Όποιος μπορεί να του προσφέρει δουλειά ή έχει κάτι υπόψη του, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του στο τηλέφωνο 6945756100. Όσοι πάλι θέλουν να τον ενισχύσουν οικονομικά, ο λογαριασμός του στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι: 0026-0685-11-0100867055.


Πηγή ➤ creteplus

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου