"Δεν φοβήθηκα ποτέ μου τον θάνατο... αντιθέτως, φοβηθηκα να παραμενω σιωπηλός μπροστα στο "ΚΑΚΟ" και στην ΑΔΙΚΙΑ"

ΛΟΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ
''Δεν φοβήθηκα ποτέ μου τον θάνατο... αντιθέτως, φοβηθηκα να παραμενω σιωπηλός μπροστα στο ''ΚΑΚΟ" & στην ΑΔΙΚΙΑ"
 
''Δεν φοβήθηκα ποτέ μου τον θάνατο...αντιθέτως, φοβηθηκα στο να παραμενω σιωπηλός μπροστα στο ''ΚΑΚΟ" & στην ΑΔΙΚΙΑ"!!
Συμμετείχα και εγω στην επιχειρηση για την σύλληψη,των γνωστών Αλβανών κακοποιών με τα Καλάσνικοφ που έμπαιναν στα σπίτια και βίαζαν γυναίκες, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους κ συζύγων τους, με ολα τα ρίσκα,πραγματοποιωντας το αυτονόητο..!!.
-Να υπηρετώ τον Πολίτη, και να υπερασπιζομαι το δικαίωμα της ανθρώπινης ζωής,του καθενός μας, μα πάνω απ' όλα και πάντα έβαζα την αξια της "δικής σας Ζωής" ,εν αντίθεση με εμένα που αψηφούσα τον Θάνατο...!!
- See more at: http://policenet.gr/article/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AD-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B8%CE%AD%CF%84%CF%89%CF%82-%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%B7%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%89-%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BB%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%BF#sthash.rsgeEOyr.dpuf
elas - lyste.blogspot

Λόγια ενός πραγματικού  Ελληνα Αστυνομικού.

Συμμετείχα και εγώ στην επιχείρηση για την σύλληψη,των γνωστών Αλβανών κακοποιών με τα Καλάσνικοφ που έμπαιναν στα σπίτια και βίαζαν γυναίκες, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους κ συζύγων τους, με όλα τα ρίσκα, πραγματοποιώντας το αυτονόητο..!!.



-Να υπηρετώ τον Πολίτη, και να υπερασπίζομαι το δικαίωμα της ανθρώπινης ζωής του καθενός μας, μα πάνω απ' όλα και πάντα έβαζα την αξία της "δικής σας Ζωής" ,εν αντίθεση με εμένα που αψηφούσα τον Θάνατο...!!



Πηγή ➤facebook - ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου