ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ στο σχολείο μαθήτρια από ΑΣΙΤΙΑ! Τη μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο !

elas-lyste_blogspot

Αγώνες πείνας… δυστυχώς στις μέρες μας. Λιποθυμούν παιδιά από ασιτία. Η κοινωνία στην Πάτρα έχει σοκαριστεί από την είδηση ότι μια 17χρονη νοσηλεύθηκε στο Νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας λόγω ασιτίας. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση ενώ η μητέρα της παρακαλούσε για ένα πιάτο φαγητό!!!! Όπως φαίνεται η 17χρονη είχε να φάει καιρό και λιποθύμησε μπρος τα μάτια των συμμαθητών και καθηγητών της, οι οποίοι δεν γνώριζαν τίποτα για την κατάστασή της.

Η 17χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αφού της παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια, πήρε εξιτήριο πριν από λίγες ημέρες.

Παιδί φτωχών αγροτών , είναι το ένα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας η οποία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η μόνη διατροφή της είναι χόρτα τα οποία πολλές φορές δεν συνοδεύονται καν από λάδι ενώ ο πατέρας αντιμετωπίζει πρόβλημα ηπατικής ανεπάρκειας.

Την σίτιση της 17χρονης ανέλαβε ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο της περιοχής.
 

Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου