Είδε το αυτοκίνητό του στην... παρέλαση!

elas - lyste.blogspot

Είδε το αυτοκίνητό του να «παρελαύνει» στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο 43χρονος κτηνοτρόφος, του οποίου το όχημα είχε κατασχεθεί λόγω εμπλοκής του ονόματός του σε υπόθεση ναρκωτικών.

Παρόλο που αθωώθηκε μετά, το Τελωνείο είχε ήδη δώσει το αυτοκίνητο στις υπηρεσίες του Στρατού. Ο Στρατός αρνήθηκε να επιστρέψει το αυτοκίνητο στον νόμιμο κάτοχό του, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

«Πάω να τρελαθώ με αυτό που συμβαίνει. Στο Ηράκλειο, από τις υπηρεσίες στρατού, το αγροτικό αυτοκίνητο βρέθηκε στα Χανιά. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, όταν είδαμε στην τηλεόραση ΚΥΔΩΝ τη στρατιωτική παρέλαση και αναγνωρίσαμε ανάμεσα στα στρατιωτικά οχήματα που παρήλαυναν για την επέτειο του «ΟΧΙ» , το δικό μας!» δήλωσε αγανακτισμένος ο 43χρονος.

Πηγή ➤ topontiki

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου