elas-lyste_blogspot

«Συνεταιράκια» στην παραγωγή κάνναβης ήταν δυο ηλικιωμένοι κάτοικοι ενός χωριού της Πιερίας, που βρέθηκαν στο στόχαστρο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.

 Στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες χασίς που αγγίζουν τα δυο κιλά.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες που τους είχαν δοθεί και συνέλαβαν τους δυο συγχωριανούς ηλικίας 71 και 64 χρόνων, όταν έκαναν έρευνες στις κατοικίες τους και ανακάλυψαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 427 γραμμαρίων, ημιαποξηραμένα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους ενός κιλού και 338 γραμμαρίων σε αυτή του 64χρονου και άλλα 27 γραμμάρια αποξηραμένων αποσπασμάτων κάνναβης στο σπίτι του 71χρονου. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κατερίνης.

*** Ένα γυάλινο βάζο και δυο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 930 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Έδεσσας στο σπίτι ενός  41χρονο σε χωριό της Πέλλας και τον συνέλαβαν. Μαζί με τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 180 ευρώ.

*** Με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας ένας 23χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν 98,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τρεις τρίφτες, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, οκτώ νάιλον περιτυλίγματα για τη συσκευασία των ναρκωτικών και 490 ευρώ.

*** Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα ένας 44χρονος που συνελήφθη όταν οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του στην πόλη της Ρόδου ακατέργαστη κάνναβη βάρους 59 γραμμάριων, μια ζυγαριά ακριβείας και 90 ευρώ.

*** Σε χωριό της Ημαθίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας ένας 36χρονος, όταν βρέθηκαν στο σπίτι του 54 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

*** Στην Αρναία της Χαλκιδικής, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 30χρονος στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 27,4 γραμμαρίων και μια συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης.

*** Στο Ι.Χ. φορτηγό του είχε κρυμμένα 17 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή μια 28χρονη γυναίκα που συνελήφθη στη Σαρακήνα Γρεβενών από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.


Πηγή ➤ briefingnews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου