Το 1ο SantaRun "έρχεται" στη Θεσσαλονίκη: Οι δρόμοι θα γεμίσουν Aη Βασίληδες!

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το πρώτο SantaRun θα πραματοποιηθεί φέτος στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για έναν μαραθώνιος παρωδία στον οποίο όσοι συμμετέχουν, διανύουν συγκεκριμένη διαδρομή στο δικό τους γιορτινό ρυθμό χωρίς χρονομέτρηση.

Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό σκοπό καθώς τα έσοδα της στηρίζουν το έργο του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο. Ο αγώνας θα λάβει μέρος την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την είσοδο της ΔΕΘ, από τη μεριά της ΧΑΝΘ.

Το κόστος για κάθε συμμετοχή στο SantaRun είναι 5 ευρώ, και στην τιμή περιλαμβάνεται ΑγιοΒασιλιάτικο σκουφάκι, και αριθμός συμμετοχής.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να δηλώσει άμεσα συμμετοχή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της διοργάνωσης www.santarunthessaloniki.com. Η πληρωμή και η απόδοση των σκούφων και αριθμών συμμετοχής θα γίνει τις επόμενες ημέρες σε χώρο εντός της ΔΕΘ.

Πηγή ➤ seleo

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου