Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε αστυνομικούς των ΜΑΤ - Δεν είμαστε μπαμπούλες... - Και μία απορία...

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Μερική αναδίπλωση προς το ... "συντηρητικότερο" και ως προς το θέμα των αστυνομικών των ΜΑΤ κατά την επίσκεψη προχθές τριών στελεχών του στην έδρα των διμοιριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Δημήτρης Τσουκάλας, χαρά Καφαντάρη και Τάσος Μαυρόπουλος, διαμήνυσαν ότι πρόθεση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν
είναι όταν κι εάν γίνει κυβέρνηση η κατάργηση των ΜΑΤ. Αναφέρθηκαν ωστόσο στην αναγκαιότητα περιορισμού του ρόλου, της παρουσίας και του αριθμητικού μεγέθους των υπηρετούντων, δηλώνοντας πως ως εργαζόμενοι κι αυτοί (οι αστυνομικοί) σ' ένα ένστολο Σώμα, θα πρέπει να δουν με κατανόηση και ως επίσης εργαζόμενους του πολίτες που διαδηλώνουν διεκδικώντας τα νόμιμα δικαιώματα τους.

Σημείωσαν επίσης πως εάν χρειαστεί κάποιοι αστυνομικοί θα φύγουν υπό προϋποθέσεις, ενώ όραμα τους αποτελεί η επιστροφή από τους δρόμους των διμοιριών στην έδρα για εκπαιδεύσεις κοκ.

Εν ολίγοις, είπαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μπαμπούλας για τους αστυνομικούς, συνεχίζοντας με τέτοιου είδους επισκέψεις την πολιτική της εξισορρόπησης προς το κέντρο των ακραίων τάσεων που εκφράστηκαν και μεταφράστηκαν κατά καιρούς ως τέτοιες.

Πάντως θα μας μείνει μία απορία. Γιατί όλα αυτά τα εξισορροπιστικά και κατευναστικά ήταν tabula rasa και κενό γράμμα για τον οικείο Τύπο, όπως είναι η Αυγή και το left.gr, που βρίθουν δημοσιευμάτων και καταγγελιών σε βάρος της αστυνομίας και κυρίως των ΜΑΤ; Γιατί κρατήθηκε εσωτερικά ινκόγκνιτο τόσο η επίσκεψη, όσο κι όλα όσα ειπώθηκαν; Μήπως κάτι απ' όλα αυτά βρίσκεται σε ευθεία αναντιστοιχία με τον κεντρικό προγραμματισμό, ή εάν γινόταν γνωστά θα προκαλούσαν εσωτερικές αντιδράσεις για τις εν στενώ, κρυπτώ και παραβύστω πρωτοβουλία των στελεχών που πλαισιώνουν το τμήμα των ένστολων του ΣΥΡΙΖΑ;

Μάλλον θα μείνουμε με την απορία. 

Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου