Η κρίση ωθεί Ιταλίδες στην πορνεία...

elas - lyste.blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η φτώχεια βγάζει τις Ιταλίδες στο «καλντερίμι», έστω κι αν αυτό γίνεται πλέον διαδικτυακά. Μεγάλη έρευνα της εφημερίδας «La Repubblica» διαπιστώνει ότι όλο και περισσότερες Ιταλίδες γίνονται πόρνες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την ανέχεια, την ανεργία, αλλά και την ανάγκη τους για οικονομική αυτάρκεια. Σύμφωνα πάντα με την έρευνα, δεν πρόκειται μόνο για νέα κορίτσια, αλλά και για μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες, με τις περισσότερες να προτιμούν τα ραντεβού μέσω διαδικτύου, αντί του πεζοδρομίου, και να ακολουθούν ευέλικτο ωράριο εργασίας. Κι όλα αυτά χωρίς προστάτες.

«Ομορφη, αισθησιακή, καλοδιατηρημένη Ιταλίδα» είναι το μότο κάποιων αγγελιών, που απευθύνονται σε «κλασικό» κοινό, το οποίο νοσταλγεί... οικογενειακή ατμόσφαιρα ή και λίγο εξωτικό ερωτισμό. Γι' αυτό το κοινό δεν έχει τόση σημασία η ηλικία της κοπέλας, αλλά το πώς θα δεχτεί τον πελάτη και αν εκτός του σεξ, κάνουν και λίγη κουβεντούλα. Οι Ιταλίδες «νέες» πόρνες πλεονεκτούν έναντι των «εισαγόμενων», καθώς αφενός μιλούν τη γλώσσα του πελάτη και αφετέρου δεν τον αντιμετωπίζουν βιαστικά. Οι «ντόπιες», δεδομένου ότι δεν έχουν προστάτες, κάνουν και εκπτώσεις στους πιο φτωχούς. Μάλιστα υπάρχει και συνεργασία μεταξύ των γυναικών, οι οποίες στην καθημερινότητά τους μπορεί να είναι από barwomen και καμαριέρες μέχρι baby sitters και νοικοκυρές. Μια τέτοια «συμμαχία» ανακαλύφτηκε στο Ρίμινι προ καιρού: ιερόδουλες είχαν νοικιάσει μαζί διαμέρισμα αντί 600 ευρώ τον μήνα και δέχονταν εκεί τους πελάτες τους, καθεμιά στο ωράριο που είχαν συμφωνήσει.

Η αγορά του σεξ είναι αποδοτική. Σύμφωνα με τελευταία έρευνα καταναλωτικής οργάνωσης, στην Ιταλία υπάρχουν 3.000.000 πελάτες και 90.000 εργαζόμενοι στον χώρο του σεξ, με ετήσιο κύκλο εργασιών που φτάνει τα 3.600.000.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει αύξηση κατά 25% σε σχέση με επτά χρόνια πριν και όπως εκτιμάται, αιτία είναι η κρίση που μαστίζει τη γειτονική χώρα.

Πηγή ➤ espressonews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου