ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ???


elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Απείλησαν και χτύπησαν τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Αθήνας γιατί δεν έβγαινε από το κτίριο το οποίο ήθελαν να καταλάβουν.

Η κατάληψη έγινε σε ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη ορκομωσία αλλά οι εισβολείς πήραν με την βια τα πτυχία των φοιτητών και τα πέταξαν.

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στο ΤΕΙ Αθήνας με φοιτητές και αγνώστους να εισβάλλουν στο κτίριο της Κεντρικής Διοίκησης και να βρίζουν και να χτυπάνε στον Πρόεδρο ΤΕΙ Αθηνών, καθηγητή Μιχάλη Μπρατάκο.

Οι τραμπούκοι που αποτελούνταν από ομάδα φοιτητών και άγνωστων ατόμων προσπάθησε να καταλάβει το κτίριο της Κεντρικής Διοίκησης του ιδρύματος σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον Νίκο Ρωμανό.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η διοίκηση του Ιδρύματος, τα μέλη της ομάδας απαίτησαν από τους παρευρισκόμενους να εγκαταλείψουν το κτίριο, ενώ εισέβαλαν και στο γραφείο του προέδρου του ΤΕΙ απαιτώντας με υβριστική συμπεριφορά να αποχωρήσει και εκείνος από το γραφείο του.

Όταν ο Μιχ. Μπρατάκος αρνήθηκε, λέγοντάς τους ότι υπάρχει προγραμματισμένη για σήμερα ορκωμοσία και πρέπει να υπογραφούν τα πτυχία των αποφοίτων, τα άγνωστα άτομα επιτέθηκαν εναντίον του υβρίζοντας τον και χειροδικώντας, ενώ απέσπασαν με τη βία τον φάκελο με τα πτυχία και τον πέταξαν σε διπλανό χώρο.

Πηγή ➤ olathessaloniki

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου