Γιατί ο Κικίλιας φόρεσε πάλι τη φανέλα του μπάσκετ - ΦΩΤΟ

elas-lyste.blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τις παλιές εποχές θυμήθηκε για λίγο ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης φόρεσε και πάλι τη φανέλα του μπάσκετ προκειμένου να συμμετέχει σε φιλανθρωπικό αγώνα της ΕΛΑΣ για τα παιδιά της "Κιβωτού του Κόσμου".

"Η μόνη χαρά που ξεπερνάει αυτήν της συμμετοχής και την ικανοποίηση του αγωνίζεσθαι ανάμεσα σε φίλους, παλιούς και νέους, είναι η χαρά της προσφοράς στον συνάνθρωπο και ιδιαίτερα στα παιδιά. Η Ελληνική Αστυνομία ψυχαγώγησε απόψε τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» και οι Έλληνες Αστυνομικοί προσέφεραν από τον πλούτο της καρδιάς τους είδη πρώτης ανάγκης", δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας στο Facebook για την εκδήλωση.

Πηγή ➤ enikos

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου