Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ κι άλλο μέλος της ομάδας Ξηρού στην Ανω Γλυφάδα - Πρόκειται για 23χρονο Ελληνα.

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Θα οδηγούσε το αυτοκίνητο διαφυγής στο σχεδιαζόμενο χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού - Αυτή την ώρα οδηγείται στον ειδικό εφέτη ανακριτή.

Συνελήφθη χθες στην Ανω Γλυφάδα άλλο ένα μέλος της ομάδας του Χριστόδουλου Ξηρού. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 23χρονο Ελληνα, αρμενικής καταγωγής.

Ο νεαρός συλληφθείς, με βάση ασφαλείς πληροφορίες, θα οδηγούσε το αυτοκίνητο διαφυγής στο σχεδιαζόμενο χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο συλληφθείς είναι σεσημασμένος και βρέθηκαν τα αποτυπώματά του στο παρατημένο βανάκι στο Αιγάλεω που κατηγορείται ότι το είχε κλέψει. Σημειώνεται ότι το ΙΧ φορτηγό βρέθηκε μετά τη σύλληψη του Ξηρού.

Ο 23χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βάσει του εντάλαμτος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του από τον ειδικό εφέτη ανακριτή, κατηγορείται για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και διακεκριμένη κλοπή.

Αυτή την ώρα οδηγείται στον ειδικό εφέτη ανακριτή, που χειρίζεται την υπόθεση. 

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου