Πού και πώς ψηφίζουν όσοι δεν βρίσκουν τα ονόματά τους στους εκλογικούς καταλόγους.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Και όμως μπορεί να συμβεί και αυτό. Να μην βρίσκουμε το όνομά μας στον εκλογικό κατάλογο. Αλλά και για αυτό υπάρχει λύση.

Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης δεν είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους (και δεν έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα) θα πρέπει να απευθυνθεί στο δήμο, στα δημοτολόγια του οποίου είναι εγγεγραμμένος και να ζητήσει πιστοποιητιό εγγραφής για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος. Ακολούθως μπορεί να κατευθυνθεί σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα του δήμου του για να ψηφίσει.

Πηγή ➤ iefimerida



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου