Τιμήθηκαν οι «αντιπαραγωγικοί» που έπαιξαν το κεφάλι τους για ένα τσίγκινο Μετάλλιο!...(Φωτό).

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Τιμήθηκαν  από την Πολιτική Ηγεσία  οι «αντιπαραγωγικοί» που έπαιξαν το κεφάλι τους για ένα τσίγκινο Μετάλλιο!

Ίσως να χρειάζονται τέτοιες τελετές  επίσημες ,με φωτογραφίες και παρουσία ΜΜΕ  για να μάθουν μερικοί από τους πολιτικούς μας οτι αυτοί εδώ οι αντιπαραγωγικοί έπαιξαν το κεφάλι τους κορώνα γράμματα πετώντας συνεχώς για 30 ώρες και σήμερα πληρώθηκαν …Πληρώθηκαν από την φτωχή Πατρίδα με ένα τσίγκινο μετάλλιο και ίσως να μην το αξίζανε ούτε  και αυτό !


Γιατί όλοι αυτοί  αν τους ρωτήσεις θα σκύψουν το κεφάλι και θα σου απαντήσουν απλά και καθαρά …Μα εμείς κάναμε απλά και μόνο το καθήκον  μας !

Να θυμίσουμε όμως εμείς οτι ετούτοι εδώ είναι για εκτελούν Αποστολές στο πεδίο της Μάχης και όχι να εκτελούν την δουλειά κάποιων και να σώζουν την κατάσταση αλλά και να καλύπτουν την ανικανότητα κάποιων !


Αλλά έτσι δυστυχώς είναι πλασμένοι αυτοί εδώ οι Άνδρες και Γυναίκες των Ε.Δ και των Σ.Α αφού ακόμη και οταν τους πληρώνουν με ένα τσίγκινο μετάλλιο είναι ικανοί να πετάξουν εκεί που δεν πετάνε μηχανές και άνθρωποι ,εκεί που δεν υπάρχουν όρια και είναι ικανοί να πέσουν στο νερό ,στα βράχια στα μανιασμένα κύματα !


Αλλά αυτοί εδώ έχουν τις ευχές των γονιών τους ,την Παναγιά μαζί τους και τις ευχαριστίες όλου του Έθνους των Ελλήνων!


Σε αυτούς τους Ανθρώπους εμείς νοερά τους σφίγγουμε το χέρι και τους ευχαριστούμε …

Για την Ιστορία είχαμε σήμερα !


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης απένειμαν  Μετάλλια Εξόχου Πράξεως σε 42 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας) και του Λιμενικού Σώματος –Ελληνικής Ακτοφυλακής,  αντιστοίχως,  που αποτέλεσαν τα πληρώματα των ελικοπτέρων του Π.Ν. και της Π.Α. που συμμετείχαν στη διάσωση των επιβατών του Ε/Γ – Ο/Γ “Norman Atlantic”στην Αδριατική θάλασσα από τις 28 ως τις 30 Δεκεμβρίου, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στην τελετή παρευρέθηκαν η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά και ο Γ.Γ. του ΥΠΕΘΑ Αντώνης Οικονόμου.

Παρέστησαν επίσης ο Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Α/ΓΕΑ  Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς και ο Α/ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αντιναύαρχος Αθανάσιος Αθανασόπουλος ΛΣ. Στη θέση του απουσιάζοντος Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου παραβρέθηκε ο Υπαρχηγός Αντιναύαρχος Αλέξανδρος Θεοδοσίου ΠΝ καθώς συγγενείς των τιμηθέντων. 

Πηγή ➤ veteranos

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου