Πάτρα: 12χρονο κοριτσάκι και αγοράκι μόλις 11 ετών σε τετραμελή σπείρα που έκλεβε!

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Απασχολούσαν ανυποψίαστες γυναίκες και τους άρπαζαν τις τσάντες.

Ένα κοριτσάκι ηλικίας 12 χρόνων και ένα αγοράκι μόλις… 11 ετών συμμετείχαν σε τετραμελή σπείρα ανήλικων τσιγγάνων.

Το κύκλωμα των ανήλικων δρούσε με οργανωμένο σχέδιο στους δρόμους της Πάτρας και με τη μέθοδο της απασχόλησης άρπαζαν τσάντες από ανυποψίαστες περαστικές γυναίκες!

Οι δύο μεγαλύτερες ανήλικες της σπείρας, ηλικίας 17 και 15 χρόνων, αναλάμβαναν να απασχολήσουν τα θύματα ώστε να τα κλέψουν τα δύο μικρότερα παιδιά!

Με τον τρόπο αυτό κατάφεραν να αρπάξουν την τσάντα μιας 20χρονης Αλβανίδας που είχε μέσα 30 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και να τραπούν σε φυγή.

Όμως, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ειδοποιήθηκαν από την αλλοδαπή γυναίκα και κατάφεραν να εντοπίσουν τα τέσσερα πιτσιρίκια και να τα συλλάβουν.

Στην κατοχή της 15χρονης βρέθηκαν τα χρήματα που περιείχε η τσάντα και αποδόθηκαν στην 20χρονη, αλλά την τσάντα με τα έγγραφα που είχε την είχαν ήδη πετάξει!

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών άσκησε στους τέσσερις δράστες δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία.
 
Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου