Τρόμος δίχως τέλος: Τζιχαντιστές εκτελούν γυναίκα στη μέση του δρόμου γιατί φαίνονταν τα πόδια της.(Φωτό).

elas - lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε μια ακόμη πράξη απόλυτης βαρβαρότητας και ωμής τρομοκρατίας προχώρησε ομάδα τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.


Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μέλη του Ισλαμικού Κράτους σε κεντρική πλατεία σταματούν μια γυναίκα και την δένουν με τυην κατηγορία ότι φορούσε παντόφλες και φάινονταν τα πόδια της. Η γυναίκα μάταια προσπαθεί να δικαιολογηθεί και ο επικεφαλής των τζιχαντιστών μετά από έναν φλογερό λόγο διατάζει την εκτέλεσή της στη μέση του δρόμου.

Την ίδια ώρα αρκετοί ισλαμιστές απαθανατίζουν την εκτέλεση με τα κινητά τους.

Πηγή ➤  defencenet.gr


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου