«Κινητά» αστυνομικά τμήματα σε όλη την Ελλάδα – Καθιερώνεται η «ώρα του πολίτη» – Συνεργασία Πανούση, Δούρου.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ένα μέτρο που συμφώνησαν από κοινού Γιάννης Πανούσης και Ρένα Δούρου, ήταν η δημιουργία κινητών αστυνομικών τμημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, συμφωνήθηκε η συγκρότηση μετακινούμενων αστυνομικών τμημάτων σε κινητά βαν για περιοχές στις οποίες δεν υπάρχει αστυνόμευση ή λειτουργία τοπικού αστυνομικού.

Επιπρόσθετα, προαναγγέλθηκε και η «ώρα του πολίτη» κατά την οποία, μια φορά την εβδομάδα θα μπορούν οι πολίτες να επισκέπτονται την ασφάλεια εκθέτοντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Τέλος, ανακοινώθηκε η ενίσχυση της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων ενώ παράλληλα, κινητοποιείται και το γραφείο αυθαιρεσίας.

Σύμφωνα με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου για τα προαναφερθέντα μέτρα, θα γίνει χρήση της χρηματοδότησης που παρέχεται από την ΕΕ με κονδύλια που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν απορροφηθεί.

Πηγή ➤ policeonline

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου