Αγαπητοί ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ελάτε να ανοίξουμε διάλογο.... Το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρεις ...??

elas.lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Υπέρ του διαλόγου με τους κουκουλοφόρους, κάτι που “ταιριάζει πάντα όποτε έχεις απέναντί σου ένα ανθρώπινο ον”, τάσσεται ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος

Σε δηλώσεις του στον Σκάι, ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε πως «υπάρχει άνθρωπος κάτω από την κουκούλα. Αν πυροβολήσει κάποιος μία κουκούλα θα πυροβολήσει άνθρωπο» και τόνισε ότι επιμένει στην άποψή του για διάλογο με τους κουκουλοφόρους, θέμα για το οποίο, όπως είπε, έχει διαφορετική άποψη με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση.

Σχολιάζοντας την κατάργηση των φυλακών τρίτου τύπου, είπε, ότι η κριτική είχε αρχίσει ήδη από την πρώτη ημέρα που θεσπίστηκε, καθώς 41 ποινικολόγοι είχαν ήδη υπογράψει κείμενο κατά των συγκεκριμένων φυλακών.

Ο κ. Παρασκευόπουλος συμπλήρωσε ότι η κατάργηση ενός θεσμικού μοντέλου δεν σημαίνει λιγότερη ασφάλεια.

Για τις φυλακές Δομοκού, εξήγησε πως λόγω γεωγραφικής θέσης δεν είναι η ασφαλέστερη φυλακή. Τόνισε χαρακτηριστικά πως αν πχ για κάποιους λόγους δύο κρατούμενοι έπρεπε να βρίσκονται σε διαφορετικές φυλακές , αλλά έπρεπε και οι δυο να κρατούνται σε φυλακή υψίστης ασφαλείας, βάση της προηγούμενης νομοθεσίας, οδηγούνταν και οι δύο στον Δομοκό.

Σχετικά με την κριτική για επίσπευση των αποφυλακίσεων, είπε ότι δεν θα υπάρξει αυτόματη έξοδος ανθρώπων που έχουν βαριές καταδίκες, σημειώνοντας ότι η φυλακή χειροτερεύει τη σχέση των ανθρώπων με την εγκληματικότητα.

Πηγή ➤ΑΠΕ, newsit.gr


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου