ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Νεκροί ένας 35χρονος και μια 44χρονη στη Σαλαμίνα.

Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης εντοπίστηκαν νεκροί, σε σταθμευμένο όχημα στην περιοχή της Σαλαμίνας, ένας 35χρονος και μια 44χρονη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο θανάσιμα τραυματισμένοι από πυροβόλο όπλο, ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για δολοφονία.

Άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν τη 44χρονη και τον 35χρονο στις 9 το βράδυ σε περιοχή της Σαλαμίνας, ο άνδρας φέρει τραύμα από όπλο στο κεφάλι και η γυναίκα στην κοιλιακή χώρα. Αν και ακόμα τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ωστόσο εξετάζεται από τις Αρχές και το ενδεχόμενο ο άνδρας αφού πυροβόλησε τη γυναίκα να έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

Πηγή ➤ newsbomb


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου