Ηλεία: Μυστηριώδες ατύχημα στην γέφυρα του Αλφειού! Η ανάρτηση του οδηγού στο facebook που προβλημάτισε... (VID)

elas - lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τύχη βουνό είχαν οι τρεις νεαροί που επέβαιναν στο Ι.Χ, το οποίο, χθες τα ξημερώματα, από άγνωστη αιτία, προσέκρουσε με ταχύτητα στα κιγκλιδώματα της γέφυρας Αλφειού...

Στο σημείο, δεν υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας, με αποτέλεσμα, διερχόμενοι οδηγοί που είδαν τα κάγκελα της γέφυρας «κομμένα» να ενημερώνουν Αστυνομία και Πυροσβεστική, φοβούμενοι ότι κάποιο αυτοκίνητο έχει πέσει στο ποτάμι.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως Αστυνομικοί του Τ.Τ Πύργου και άνδρες της Πυροσβεστικής που άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή, πάνω και κάτω από τη γέφυρα, για να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγούσε σε ασφαλή συμπεράσματα για την πτώση ή μη οχήματος.

Κομμάτι από το αυτοκίνητο, έδωσε στους Αστυνομικούς τη δυνατότητα να διαπιστώσουν τη μάρκα, αλλά τα σημάδια από τα λάστιχα στην άσφαλτο και στο πεζοδρόμιο της γέφυρας, τους οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι το αυτοκίνητο, δεν έχει πέσει κάτω από τη γέφυρα.

Ευτυχώς τόσο ο οδηγός όσο και οι δυο επιβαίνοντες φίλοι του, είναι καλά στην υγεία τους και έχουν συνειδητοποιήσει ότι «ζουν από θαύμα», όπως χαρακτηριστικά έγραψε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook).


Πηγή ➤ patrisnews.com


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου