Τράκαρε με περιπολικό αλλά κουβαλούσε 33 κιλά χασίς ο Χασισέμπορας.

elas.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Nωρίς το πρωί στο Κεράσοβο Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 36χρονος.

Όπισθεν έκανε απότομα το Ι.Χ. αυτοκίνητο που ήταν φορτωμένο με χασίς αλβανικής προέλευσης, όταν ο Έλληνας οδηγός του είδε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να του κάνουν σήμα για έλεγχο. Το αποτέλεσμα ήταν να… τρακάρει με ένα υπηρεσιακό όχημα και να ακινητοποιηθεί!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το ύποπτο αυτοκίνητο στο Κεράσοβο Ιωαννίνων, αλλά όταν του έκαναν σήμα στάσης ο 36χρονος οδηγός δεν υπάκουσε και προσπάθησε να διαφύγει προκαλώντας υλικές ζημιές στο αυτοκίνητό τους. Φυσικά, συνελήφθη αμέσως και διαπιστώθηκε ότι μέσα σε μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, ανάμεσα στα πίσω καθίσματα και το πορτ μπαγκάζ, μετέφερε 31 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη.

Τα ναρκωτικά, που ζύγιζαν 33 κιλά και 350 γραμμάρια, κατασχέθηκαν όπως και το αυτοκίνητο του 36χρονου καθώς και 350 ευρώ και δύο κινητά που είχε μαζί του. Ο δράστης ανακρίνεται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια και μεταφορά ναρκωτικών. 

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου