ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - Χάνουν έναν μισθό κάθε μήνα.

elas.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Έναν μισθό μέσα «μπαίνουν» κάθε μήνα οι στρατιωτικοί που όχι μόνο δεν έχουν δει την πλήρη υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ, αλλά, παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις, βλέπουν πως... εξακολουθούν να εργάζονται υποχρεωτικά υπερωριακά χωρίς καμία αμοιβή!

Σύμφωνα με στοιχεία της ΠΟΕΣ , η αποζημίωση για την υπερωριακή εργασία ενός στρατιωτικού που φέρει τον βαθμό του ανθυπολοχαγού (από ΑΣΣΥ) με 19 έτη υπηρεσίας θα έπρεπε να είναι στα 887 ευρώ, ενός ΕΠΟΠ λοχία με 7 έτη υπηρεσίας στα 520 ευρώ και στα 1.030 ευρώ ενός αντισυνταγματάρχη (από ΑΣΕΙ) με 25 έτη υπηρεσίας.

(ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 16/05/2015 – Σ.Λ.)

Πηγή ➤ staratalogia

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου