Ανατριχιαστικό: Αδίστακτος παιδεραστής «προδόθηκε» από την κάμερα που άφησε στην Ακτή Βουλιαγμένης!

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μια απίστευτη υπόθεση που έχει να κάνει με έναν αδίστακτο παιδεραστή εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στη Βουλιαγμένη και μάλιστα σε μια πολυσύχναστη παραλία της!

Όλα ξεκίνησαν από μια τσάντα την οποία βρήκαν οι φύλακες της Ακτής Βουλιαγμένης και στην οποία υπήρχαν διάφορα αντικείμενα όχι όμως και η ταυτότητα του κατόχου της.

Την κράτησαν για κάποιες ώρες μήπως την αναζητήσει ο κάτοχός της και όταν δεν βρέθηκε κάποιος την άνοιξαν για να βρουν στοιχεία της ταυτότητάς του προκειμένου να του την παραδώσουν.

Όμως τίποτε δεν μαρτυρούσε ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης. Το μοναδικό στοιχείο που ίσως οδηγούσε στην ταυτότητά του ήταν μια βιντεοκάμερα την οποία οι σεκιουριτάδες έβαλαν σε λειτουργία μήπως δουν το πρόσωπο του κατόχου της και αναγνωρίσουν κάποιον από τους λουόμενους.

Τότε όμως ήταν που πάγωσαν αφού στα πλάνα των βίντεο που είχαν τραβηχτεί υπήρχαν ιδιαίτερα σκληρά στιγμιότυπα από «ζωντανό» πορνό, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν ανήλικα παιδιά και τουλάχιστον ένας ενήλικος άνδρας!

Όπως ήταν φυσικό οι φύλακες ειδοποίησαν τον επιεφαλής τους ο οποίος με τη σειρά του παρέδωσε το «υλικό» στους υπευθύνους της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.) που διαχειρίζεται την Ακτή Βουλιαγμένης.

Η επόμενη κίνηση των υπευθύνων της ΕΤΑΔ ήταν να ειδοποιήσουν την Ασφάλεια στα στελέχη της οποίας παρέδωσαν το σακίδιο.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, από την εξέταση που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το υλικό δεν προερχόταν από αντιγραφή κάποιου βίντεο που ενδεχομένως είχε σταλεί από το εξωτερικό, αλλά φαινόταν να το είχε μαγνητοσκοπήσει ο ίδιος ο χειριστής της κάμερας!

Και το χειρότερο ήταν ότι ακουγόταν να μιλάει άπταιστα ελληνικά, όπως και τα ανήλικα θύματά του, πράγμα που σήμαινε ότι η καταγραφή έγινε στην Ελλάδα κι ότι ο αδίστακτος παιδεραστής είναι Έλληνας! Έτσι, ξεκίνησε αμέσως έρευνα για τον εντοπισμό του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο κάτοχος της κάμερας βρέθηκε και προσήχθη στην Ασφάλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται πράγματι για Έλληνα ο οποίος φέρεται να υπήρξε στο παρελθόν ναυαγοσώστης και φέρεται να εργάστηκε σε οργανωμένες παραλίες της Αττικής!

Οι αστυνομικοί έκαναν εξονυχιστική έρευνα στο σπίτι του, όμως δεν έχει γίνει γνωστό αν βρέθηκε εκεί κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο γι’ αυτόν ή για άλλα πρόσωπα που μπορεί να εμπλέκονται με το αρρωστημένο βίντεο.

Ωστόσο, η προανάκριση δεν έχει ολοκληρωθεί ώστε να επιβεβαιωθεί αν ο ίδιος βιντεοσκόπησε το επίμαχο υλικό και – αν ναι - πότε, πού, ποια είναι τα ανήλικα παιδιά που απεικονίζονται σε αυτό και πού βρίσκονται τώρα!

Πηγή ➤ notioanatolika

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου