Στο κόλπο με το Φυτώριο υδροπονικής κάναβης και Πακιστανός με προσδοκόμενα κέρδη 3,5 εκατ ευρώ....

elas.lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Περίπου 2.000 δενδρύλλια υδροπονικής κάνναβης με προσδοκώμενο κέρδος 3.500.000 ευρώ, διατηρούσαν στο Κορωπί, ένας 41χρονος Έλληνας και ένας 22χρονος Πακιστανός.

Περίπου 2.000 δενδρύλλια υδροπονικής κάνναβης με προσδοκώμενο κέρδος περίπου 3.500.000 ευρώ, διατηρούσαν στο Κορωπί, ένας 41χρονος Έλληνας και ένας 22χρονος από το Πακιστάν.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής αξιοποιώντας πληροφορίες εντόπισαν σε σπίτι στο Κορωπί, ένα σύγχρονο φυτώριο καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης.

Το σπίτι το είχε νοικιάσει ο 41χρονος, ο οποίος καθοδηγούσε και συντόνιζε την διαδικασία της καλλιέργειας, ενώ τον ρόλο του καλλιεργητή, συγκομιστή και φύλακα της καλλιέργειας είχε ο 22χρονος αλλοδαπός.

Συνολικά βρέθηκαν 1.979 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, 430 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, μικροποσότητα υδροπονικής, πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας, 1.100 ευρώ, 50 φυσίγγια, ένα αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Ειδικό Ανακριτή.
 

Πηγή ➤ thetoc

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου