Σε πένθος ξανά η ΕΛ.ΑΣ - 47χρονος Αστυνομικός βρέθηκε απανθρακωμένος στο δάσος του Καρέα.

elas.lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο 47χρονος αστυνομικός απανθρακώθηκε στη φωτιά.

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στο καμένο δάσος του Καρέα. Tο απανθρακωμένο πτώμα του βρέθηκε κοντά στο μνημείο των πεσόντων.

Η σορός δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί και θα πρέπει να πραγματοποιηθεί νεκροψία από ιατροδικαστή.

Ακόμα:
Ο άτυχος άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή του Καρέα είναι τελικά ο αγνοούμενος αστυνομικός, όπως εξακρίβωσε η σύζυγός του, μετά από αναγνώριση του πτώματος.

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του 47χρονου αγνοούμενου είχε επιβεβαιώσει ο Στέφανος Σπανέας, επιτελάρχης της Πυροσβεστικής, καθώς όλα τα στοιχεία οδηγούσαν σε αυτή την εκδοχή. Όπως η σημείωσε ο ίδιος, η Πυροσβεστική Υπηρεσία είχε ενημερωθεί για την εξαφάνιση ενός ατόμου, έτσι «αμέσως συγκροτήθηκε ομάδα για την αναζήτηση του ατόμου αυτού και το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε δυνατή η ανεύρεσή του, με τη βοήθεια ορειβατικής ομάδας της περιοχής».

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με τον ίδιο, φέρεται να περικυκλώθηκε από την πυρκαγιά η οποία εξαπλωνόταν ταχύτατα εκείνη την ώρα. «Προσπάθησε να ανεβεί στην πλαγιά, διέσχισε περίπου 100-150 μέτρα αλλά κατόπιν πιθανότατα λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις. Περιμένουμε τον ιατροδικαστή για να εξακριβώσει την ταυτότητα του» συμπλήρωσε ο κ. Σπανέας.

Συγκεκριμένα, λίγο πάνω από το κολυμβητήριο της Ηλιούπολης περίπου ενα χιλιόμετρο μακριά απο το μνημείο των τεσσάρων νεκρών της πυρκαγιάς του 1998 βρέθηκε απανθρακωμένο σώμα από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.

Πηγή ➤ iplus

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου