Πεζές περιπολίες ευέλικτης δράσης από την Ελληνική Αστυνομία στην Αττική.

elas_lyste_blogsot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το νέο αυτό επιχειρησιακό πρόγραμμα υλοποιείται στη βάση της νέας φιλοσοφίας, που προκρίνει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με στόχο την προληπτική και αποτρεπτική παρουσία και δράση της Αστυνομίας στις γειτονιές της Αττικής.

Συγκεκριμένα ομάδες αστυνομικών αναπτύσσονται με τη μορφή στοχευμένων πεζών περιπολιών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Οι ομάδες αυτές μεταβαίνουν καθημερινά σε διαφορετικές περιοχές, με ειδικά οχήματα τύπου βαν, ενώ συγκροτούνται με ευέλικτη διάταξη, ώστε να βελτιστοποιείται η αποτελεσματικότητά τους.

Από την ημέρα ενάρξεως (25-5-2015) των παραπάνω περιπολιών μέχρι σήμερα:

Πραγματοποιήθηκαν 512 περιπολίες, στις οποίες διατέθηκαν 1.129 αστυνομικοί.

Ελέγχθηκαν: 2.877 άτομα και 994 οχήματα.

Βεβαιώθηκαν: 787 παραβάσεις, που σχετίζονται κυρίως με την ευταξία των περιοχών και την αποκατάσταση προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητα τους.

Επιπλέον προσήχθησαν 276 άτομα και συνελήφθησαν 5 για διάφορες παραβάσεις.

Πηγή ➤ policenet


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου