ΤΩΡΑ: Νέα εξέγερση των μεταναστών που διαμαρτύρονται για τις άθλιες συνθήκες της διαβίωσής τους.(Vid).

elas - lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα νέα εξέγερση μεταναστών στον καταυλισμό του Δήμου Λέσβου στον Καρά – Τεπέ.

1.000 περίπου μετανάστες προτάσσοντας γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους διαμαρτύρονται για τις άθλιες συνθήκες της διαβίωσής τους εκεί και για τη μεγάλη καθυστέρηση της έκδοσης του πολυπόθητου εγγράφου που τους επιτρέπει να ταξιδέψουν προς Πειραιά.

Να σημειώσουμε ότι ο αριθμός των μεταναστών που φιλοξενούνται στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στη Μόρια και στον Καταυλισμό του Δήμου Λέσβου στον Καρά – Τεπέ υπερβαίνει τους 4.500.


Πηγή ➤ lesvosnews



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου