Εμείς έχουμε έλλειψη αστυνομικών και το αρχηγείο έστειλε 10 αδιάφθορους για ένα χαστούκι...

elas.lyste_blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Με μεγαλύτερη σύνεση και ψυχραιμία απ' οπουδήποτε αλλού στην χώρα, αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί συνδικαλιστες της Δωδεκανήσου την υπόθεση με τον αστυνομικό που χαστουκίζει τον πρόσφυγα. Ίσως επειδή γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις που οι υπόλοιποι τις αγνοούν.

Μιλωντας ο πρόεδρος της Ένωσης Νότιας Δωδεκανήσου, Μανώλης Ανδρουλάκης, μας έδωσε ακόμα μια πτυχή που ένγαλε εκτός εαυτού το προσωπικό που δίνει τη μάχη να κρατήσει όρθια την χώρα και την αξιοπρέπεια της στα ακριτικά νησιά.

Αναμφίβολα μας λέει, το περιστατικο είναι απαράδεκτο και όλοι μας πρέπει να το καταδικάαουμε και να ζητήσουμε την παραδειγματική τιμωρια του, μέσα από τις πειθαρχικές διαδικασίες ή και την ποινική αν κριθεί αναγκαίο. " Άλλο όμως αυτό, προσθέτει και άλλο να βλέπεις ότι την υπόθεση ανέλαβαν οι Εσωτερικές Υποθέσεις. Εμείς εδώ έχουμε έλλειψη αστυνομικών και το αρχηγείο έστειλε 10 αδιάφθορους για ένα χαστούκι...", καταλήγει.

Θα μπορούσαμε να δικαιολογήσουμε το αρχηγείο θα προσθέταμε εμείς, αποδίδοντας του πρόθεση παραδειγματισμού έστω και σκληρού τώρα που η χώρα κοχλάζει από το συνωστισμό, όμως αυτή η εμμονή με τους αδιάφθορους, πρώτα με τον Τζαβέντ Ασλάμ, τώρα με την Κω, μας βάζει κι εμάς σε σκέψεις. Αλλά και οι αδιάφθοροι, όπως έχουν επικρατ΄πησει να αποκαλούνται οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων αντιδρούν, καθώς όπως τονίζουν, δεν αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα της δικής τους εμπλοκής από τη στιγμή που υπάρχει υπηρεσία καταπολέμησης της ρατσιστικής βίας και από αστυνομικούς.

Συο υπόλοιπο σκέλος της λειψανδρίας, τί άλλο να προσθέσουμε εμείς. Για την πρόκληση τα είπε ολα ο κ. Ανδρουλάκης.

Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου