Η ΕΛ.ΑΣ απόψε πενθεί ξανά - Ο Στάθης Λαζαρίδης έφυγε απο την ζωή.

elas_lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο επίλογος μιας τραγωδίας που άρχισε πριν από 8 χρόνια, γράφτηκε απόψε.

Ο Στάθης, δεν είναι πια μαζί μας, έφυγε από τη ζωή περίπου στις 22.00 απόψε το βράδυ, στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Η κατάσταση της υγείας του Στάθη Λαζαρίδη, είχε επιδεινωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε γίνει έκκληση για αίμα καθώς είχε γίνει γνωστό πως είχε υποστεί σηψαιψία.

Η είδηση του χαμού του Στάθη, βυθίζει στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και την οικογένειά του που ήλπιζε και προσπαθούσε μέχρι τελευταία στιγμή για τον άνθρωπό της, τους συναδέλφους του αλλά και όλη την κοινωνία.


Να θυμήσουμε ότι η αρχή ενός γολγοθά που κράτησε χρόνια είχε γραφτεί το 2007 όταν σε μια αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά Ρεθύμνου, οι δυνάμεις της αστυνομίας έπεσαν σε ενέδρα από άτομα που τους πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα ο Στάθης να τραυματιστεί μοιραία από σφαίρα στον αυχένα.

Από τους διαχειριστές του Blog και της σελίδας του "ΛΥΣΤΕ" τα θερμά συλληπητήρια στους οικοίους του και τα συγγενικά του πρόσωπα.

Πηγή ➤ flashnews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 σχόλια :

  1. Κρητικές κότες φαγανε το παιδί άδικα.Πουστόνησο θα είναι πάντα με μερικούς αμόρφωτους κουραδομαγκες για βιτρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Κρητικοί ξέρουν μόνο από ναρκωτικά, νταηλίκι (μήν ξεχνούμε και τον Βαγγέλη Γιακουμάκη) και όπλα... Είναι πράγματι δειλοί, ανεπρόκοποι και άχρηστοι... Ένας λαός ναρκωμανών και ναρκω-εμπόρων που οπλοφορούν και πουλάνε τζάμπα μαγκιά... Οι Κρητικοί δεν αξίζουν για τίποτα...

      Κι όσοι Κρητικοί προσβληθούν από αυτό το σχόλιο να κοιτάξουν να κυνηγήσουν και να στρώσουν τους συντοπίτες τους μπάς και εξιλεωθεί το νησί...

      Στο κάτω-κάτω, Κρητικός είναι κι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης που βασανίστηκε από τη Κρητική κωλοφάρα... Άς είναι αναπαυμένη η Ψυχή του...

      Διαγραφή
  2. Ήρωας!

    Τιμή στο Στάθη Λαζαρίδη!

    Άς είναι αναπαυμένη η Ψυχή του...

    Άς δίνει ο Θεός δύναμη στην οικογένειά του, στη σύζυγο και τη κόρη του...

    Αθάνατος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή