"ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ"

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στη ζωή λένε όλα είναι κύκλος και πολλές φορές τα τελευταία χρόνια συνάδελφοι και συναδέλφισσες στο εργασιακό μας περιβάλλον δυστυχώς επαναλαμβάνονται σαν κακόγουστη φάρσα. Μετά από την απώλεια ενός συναδέλφου είτε από δυστύχημα είτε από παθολογικά αίτια σε λίγες μέρες μέσα έρχεται το σκληρό γενικό λογιστήριο του κράτους μας και ζητάει πίσω τους προκαταβληθέντες μισθούς.

Επειδή θεωρώ δύσκολο το κράτος να αλλάξει τις συνήθειες του προτείνω την όποια εκκαθάριση προκύπτει να την αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η ΠΟΑΣΥ.Στις περισσότερες των περιπτώσεων τα χρήματα μαζεύονται από τους συνυπηρετούντες συναδέλφους.Όμως πιστεύω πως είναι καιρός στο ανάλγητο σκληρό πρόσωπο του κράτους η ομοσπονδία να δείξει τις ευαίσθητες χορδές της,τα τάχιστα αντανακλαστικά της και να περάσει ένα μήνυμα σε όλους μας πως η αστυνομία είναι πάνω από όλα οικογένεια και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.


ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου