"ΚΑΙΕΙ" κυρίες της υψηλής κοινωνίας το πελατολόγιο του - πρώην ποδοσφαιριστή "ζιγκολό".

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πρώην ποδοσφαιριστής ομάδας της Βορείου Ελλάδος είχε διπλή ζωή. Από τη μία απολάμβανε την ήρεμη ζωή με τη γυναίκα του και από την άλλη γινόταν ζιγκολό, πραγματοποιώντας τις φαντασιώσεις ευκατάστατων κυριών.

Σύμφωνα με την «Espresso», ο 36χρονος «αθλητικός τύπος», όπως διαφήμιζε τον εαυτό του, χρέωνε την ώρα 100 ευρώ και ολόκληρο το βράδυ 300 ευρώ, με τις κυρίες που συνόδευε να αναλαμβάνουν όλα τα έξοδά του.

Οι Αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψή του μετά τον εντοπισμό της αγγελίας του σε «ροζ» ιστοσελίδα. Μια γυναίκα αστυνομικός ανέλαβε τον ρόλο του «δολώματος», κλείνοντάς του ραντεβού σε ξενοδοχείο της Λάρισας.

Το βράδυ, λοιπόν, της Πέμπτης ο πρώην ποδοσφαιριστής πήγε στο ξενοδοχείο και έλαβε από την «πελάτισσα» τα 100 ευρώ, πέφτοντας στη «φάκα» της Αστυνομίας. Η γυναίκα αποκάλυψε την ιδιότητά της και στο δωμάτιο εισέβαλαν συνάδελφοί της, οδηγώντας τον 36χρονο στην τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Στην προανάκριση διαπιστώθηκε πως το πελατολόγιό του περιελάμβανε ονόματα γυναικών που τον επισκέπτονταν τακτικά και ήταν παντρεμένες και οικονομικά ευκατάστατες.

Οπως είπε στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., «τα οικονομικά προβλήματα με λύγισαν και αναγκάστηκα να πηγαίνω κυρίως με πλούσιες παντρεμένες κυρίες για να μπορώ να τα βγάζω πέρα».
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με τον 36χρονο να μη συλλαμβάνεται, καθώς η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι πταίσμα. Μετά την περιπέτειά του στο τμήμα, ο Θεσσαλονικιός επέστρεψε στη γυναίκα του και το σπίτι του.

Πηγή ➤Espresso


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Σιγά το νέο! Από καταβολής κόσμου οι " κυρίες" ευκαταστάτων κυρίων ή μη (κυρίων), που από την πολλή τρυφηλότητα " ξύνονται" κάθε μέρα αντί να πλύνουν κανένα πιάτο, πληρώνουν νεώτερους άνδρες γιά συντροφιά και επαφή. Χάρη τους έκανε το παλληκάρι και τον συνέλαβαν; Ξέρεις τι ψυχική οδύνη τραβάει ο άνθρωπος κάθε φορά που πάει με τις σταφιδιασμένες κυράτσες; Και λίγα τον πληρώνουν οι τσιγκούνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή