ΤΡΙΚΑΛΑ - Κρέμασαν το εθνικό μας σύμβολο σαν σεντόνι.

elas.lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Χαμός στα social media με την ελληνική σημαία που την κρέμασαν σαν… σεντόνι!

Η φωτογραφία που βλέπετε τραβήχτηκε χθές κατά την διάρκεια της Επιμνημόσυνης δέησης και κατάθεσης στεφάνων στο Μνημείο της Γενοκτονίας του Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού στην πλατεία Συνοικισμού από Εκπροσώπους των Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών του Νομού.

Την εκδήλωση επισκίασε το γεγονός πως η ελληνική σημαία αντί να βρίσκεται στον ιστό της πλατείας, ήταν απλωμένη σε σύρμα λες και επρόκειτο για ένα απλό κομμάτι ύφασμα! Η φωτογραφία αμέσως έκανε το γύρο του διαδικτύου, με τα σχόλια να ποικίλουν.

Πηγή ➤ trikalanews



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου