Η αεροσυνοδός (με τις γοητευτικές καμπύλες) ήταν "ΑΠΑΤΗ" στο facebook.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ H εντυπωσιακή αεροσυνοδός με τις πληθωρικές αναλογίες και τις πιπεράτες υποσχέσεις που μοίραζε μέσω facebook πυροδότησε την «περιέργεια» ενός ανυποψίαστου Ροδίτη, που ένιωσε... κολακευμένος και λίγο έλειψε να πέσει στα «δίχτυα» της απάτης της!

Και αυτό γιατί η αεροσυνοδός ήταν φανταστικό πρόσωπο, πίσω από το οποίο κρυβόταν ένας άνδρας ή μία γυναίκα που, χρησιμοποιώντας ψεύτικο προφίλ, με φωτογραφίες και όνομα της εντυπωσιακής γυναίκας, φλέρταρε με τον 46χρονο με σκοπό να του αποσπάσει χρήματα. Λίγες ημέρες αφότου γνωρίστηκαν διαδικτυακά, η δήθεν αεροσυνοδός (με τις γοητευτικές καμπύλες) τον ενημέρωσε ότι η πτήση της προσγειώθηκε στη Ρόδο και ότι επιθυμούσε να συναντηθεί μαζί του.

Ο 46χρονος, που εργάζεται ως τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, αρχικά ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, όμως έμεινε άναυδος, όταν στη συνομιλία που είχε μέσω του συστήματος κοινωνικής δικτύωσης είδε ότι η νεαρή ζήτησε ένα μικροποσό για να συναντηθούν. Οταν ο απατεώνας κατάλαβε ότι ο Ροδίτης άρχισε να υποψιάζεται κάτι, αποφάσισε να του εξάψει τη φαντασία λέγοντάς του ότι η συνάντησή τους θα ήταν κάτι παραπάνω από ένα ραντεβού στα τυφλά, αφού θα είχε την ευκαιρία να περάσει μαζί της μια νύχτα που θα θυμόταν σε όλη του τη ζωή!

Φοβήθηκε
Μάλιστα, του τόνισε ότι την επόμενη ημέρα θα έφευγε πάλι για ταξίδι. Ο Ροδίτης, όμως, δεν υπέκυψε και άρχισε να απειλεί με καταγγελία τη δήθεν αεροσυνοδό, αφού πλέον δεν πίστευε λέξη από όσα έλεγε. Οπως όλα δείχνουν, ο απατεώνας φοβήθηκε και έσβησε αμέσως το συγκεκριμένο προφίλ. Η υπόθεση απόπειρας απάτης αποκαλύφθηκε όταν ο 46χρονος ενημέρωσε τις Αρχές, που εκτιμούν ότι το ίδιο πρόσωπο έχει παρελθόν στη διαδικτυακή απάτη.

Πηγή ➤ espressonews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου