Ελληνίδες νοικοκυρές σε ιστοσελίδα τα κάνουν όλα για 3000 ευρώ!

elas.lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στα «δίχτυα» κυκλώματος μαστροπών που εδρεύουν στη Γερμανία έχουν πέσει Ελληνίδες λόγω της κρίσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ESPRESSO το συγκεκριμένο κύκλωμα στέλνει στην Ελλάδα Βορειοευρωπαίους για… σεξοτουρισμό.

Όπως οι ιδιες αποκαλύπτουν λογω της εντονης οικονομικης κρισης και της ανεργιας ειναι η μονη λυση για να ταΐσουν τα παιδακια τους εξασφαλιζοντας μαλιστα και ενα καλο μεροκαματο το οποιο ξεπερναει τα 60 ευρω την ωρα.

Έρευνες αποδεικνυουν πως 10.000 Ελληνιδες τα τελευταια 5 χρονια αντιμετωπιζοντας εντονα την οικονομικη κριση στραφηκαν προς το συγκεκριμενο επαγγελμα. Συμφωνα με ρεπορταζ της εφημερις ς«Star press», πριν λιγα χρονια αποκαλυψε υπευθυνος εταιριων παραγωγης π0ρν0 ταινιων οτι περισσοτερες απο 5.000 Ελληνιδες εχουν καταθεσει βιογραφικο τους για να πρωταγωνιστησουν σε αισθησιακες ταινιες, που πληρωνουν

σε ρευστο και αμεσως. Μαλιστα- συμφωνα παντα με το ρεπορταζ της ιδιας ς- αρμοδιες υπηρεσιες της ΕΛ. ΑΣ αναφερουν οτι περισσοτερες απο 2500 Ελληνιδες νοικοκυρες εχουν εντοπιστει -ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ- να κανουν «διαδικτυακες βιζιτες» για να εξασφαλισουν εκατονταδες ευρω την ημερα. Εκατομμυρια χρηστες στο ιντερνετ παγκοσμιως ψαχνουν για γυναικες που ειναι διατεθειμενες να κανουν στριπτιζ μπροστα στην καμερα του υπολογιστη τους.

Συμφωνα με τους αστυνομικους της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι απλες παροχες- οπως ενα στριπτιζ μαζί με λογια που θα εκτοξευσουν τη φαντασια του πελατη- κοστιζει 60 ευρω την ωρα, ενω αν η παραγγελια αφορα σε κατι πιο εξιδανικευμενο και δυσκολο, η ταριφα εκτοξευεται και μπορει να ξεπερασει τα 200 ευρω την ωρα.

Πηγή ➤  medicalland.gr


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου