Συμβαίνουν και αυτά - Υπουργός της κυβέρνησης που χρεώνει στο υπουργείο γεύματα για το σπίτι του...

elas.lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η τσιγκουνιά του συγκεκριμένου πολιτικού, λίγο ώς πολύ, είναι γνωστή στην πολιτική πιάτσα - Το γεγονός ότι θα έφτανε στο σημείο να χρεώνει το υπουργείο του για γεύματα που παίρνει στο σπίτι του, εεε αυτό μας ξεπερνάει...

Η είδηση έχει αρχίσει και ψιθυρίζεται δειλά - δειλά στα δημοσιογραφικά γραφεία... Ο τύπος παραγγέλνει γεύματα για το σπίτι του και στέλνει το λογαριασμό στο υπουργείο!!!

Ειδικά όταν έχει επισκέψεις από φίλους, το κάνει συστηματικά.

Μαθαίνουμε μάλιστα ότι το θέμα το γνωρίζουν πολύ καλά και στελέχη του υπουργείου, οι οποίοι έχουν βαρύτατες ευθύνες όσο δεν το καταγγέλλουν.

Θα μου πείτε οι άνθρωποι φοβούνται καθώς ο κύριος είναι και «εκδικητικός»...

Κάποιος όμως πρέπει να τον «δώσει». Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η αθλιότητα. Να πληρώνει ο ελληνικός λαός τα γεύματα διαφόρων σαλτιμπάγκων...

Υ.Γ. Στο Μαξίμου ως συνήθως δεν ξέρουν τίποτα...

Πηγή ➤ newsbomb



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου