elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Για μία ακόμη χρονιά υπήρξε από την διοίκηση διαχωρισμός του Αστυνομικού Προσωπικού σε πατρίκειους και πληβείους.Είδαμε όλοι μας με τι καμάρι πόζαραν οι διοικούντες δίνοντας τα δώρα στους τροχονόμους.Δεν είδαμε όμως κανέναν εκπρόσωπο της διοίκησης να δίνει δώρα σε συνάδερφο σκοπό σε κάποιο απομακρυσμένο-απομονωμένο στόχο,δεν είδαμε να δίνουν δώρα στο συνάδερφο της διμοιρίας,των συνόρων,της δίκυκλης αστυνόμευσης,του περιπολικού, στον αξιωματικό υπηρεσίας,στον σκοπό κρατητηρίων και σε πολλούς άλλους και ούτε μάθαμε για τέτοια κίνηση.

Γιατί κύριοι?

Ποιος σας επέτρεψε να διαχωρίζετε το προσωπικό?

Σίγουρα όχι οι κανονισμοί του Σώματος.Όλοι μας προσφέρουμε από τις θέσεις που μας εμπιστευτήκατε στον πολίτη και στην κοινωνία.Και αυτή μας η προσφορά ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ το διαχωρισμό.Την επόμενη φορά κάντε το αθόρυβα,χωρίς κάμερες,χωρίς φωτογράφους σε ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ.Να είστε σίγουροι πως αυτό θα εκτιμηθεί περισσότερο....

Απο την σελίδα στο fb - Φίλοι Ανεξάρτητης Αστυνομικής Πρωτοβουλίας Αστυνομικών Θεσ/νίκης-Α.Σ.Π.Α.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου