Ιδού η φωτογραφία "για τα μάτια της οποίας" ασκήθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

elas-lyste.blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν το σημείο που εντοπίσθηκε το αυτοκίνητο και τα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ τις οποίες ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό Αστυνομικός, προκάλεσε ΕΔΕ σε βάρος του.

Φωτογραφίες οι οποίες αναπαρήχθησαν σε διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης προκάλεσαν Ένορκη Διοικητική Εξέταση η οποία διατάχθηκε (05/01) από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος Αστυνομικού που υπηρετεί στην Αιτωλοαρκανία, καθώς ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb φωτογραφίες τις οποίες κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο από το μόνιτορ του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ κατά τις έρευνες στο Μεσολόγγι στην αναζήτηση των δύο αγνοούμενων μέχρι χθες φίλων.
 Ακολούθως οι φωτογραφίες αναπαρηχθησαν σε διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης με αναφορά σε φωτογραφικό υλικό από τι ελικόπτερο της Αστυνομίας κατά τις έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αστυνομικός υποστηρίζει ότι τράβηξε τις επίμαχες φωτογραφίες εις γνώση των επιβαινόντων στο ελικόπτερο, ενώ είχε εντοπισθεί και είχε δημοσιοποιηθεί από την ΕΛΑΣ, η ανεύρεση των αγνοούμενων, και τηλεοπτικά συνεργεία ήταν στην περιοχή και κατέγραφαν την εξέλιξη των ερευνών, χωρίς να αποκαλύπτει στοιχεία της έρευνας .

Πηγή .nantiareport

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου