Ανδρες της Ομάδος ΔΙΑΣ έσωσαν ηλικιωμένη από βέβαιο θάνατο στον Πειραιά.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Από βέβαιο θάνατο έσωσε ομάδα ΔΙΑΣ του Πειραιά μια ηλικιωμένη της οποίας το σπίτι παραδόθηκε στις φλόγες λίγο πριν από τις 15.00 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η φωτιά ξεκίνησε από τον χώρο της κουζίνας. Όταν η γυναίκα αντιλήφθηκε τι συμβαίνει ήταν αργά καθώς δεν είχε τη δυνατότητα να απομακρυνθεί από την οικία της αφού είναι κατάκοιτη.

Έπειτα από λίγα λεπτά, στο σημείο έφτασε η ομάδα ΔΙΑΣ. Οι αστυνομικοί, μην μπορώντας να εισέλθουν στο σπίτι από την είσοδο, πήδηξαν από μπαλκόνι διπλανού διαμερίσματος 4ου ορόφου, καταφέρνοντας να απομακρύνουν την ηλικιωμένη εγκαίρως χωρίς να υποστεί κάποιο τραυματισμό.

Παράλληλα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. χρησιμοποιώντας έναν πυροσβεστήρα έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο και ανέμεναν την Πυροσβεστική, η οποία και έφτασε επί τόπου μερικά λεπτά αργότερα.

Πηγή ➤ beteranizhta


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου